[Burichan]  [Futaba]  [Zenburn]  -  [WT]  [Etusivu] [Hallitse]

[Takaisin] [Koko keskustelu] [viimeiset 50 viestiä]
Postaustyyli: Vastaus
Nimi
Sähköposti
Aihe   (reply to 1497)
Viesti
Tiedosto
Upote   Help
Salasana:  (viestin ja tiedoston poistamiseen)
  • Supported file types are: GIF, JPG, PNG, WEBM
  • Maximum file size allowed is 3516 KB.
  • Images greater than 200x200 pixels will be thumbnailed.
  • Currently 1129 unique user posts. Näytä catalogi

Tiedosto 130861673478.jpg - (71.19KB , 320x460 , blackcyc-cthulhu.jpg )
1497 No. 1497
Apoka olen pettymys, en nähnyt missään yleistä Visual Novel -lankaa, joten otin oikeudekseni pistää sellaisen aluille.

Mitä nyymit pelailevat/lukevat ja millaiset fiilikset? Itselläni: kuva liittyy, niin hauskaa lonkerogorea. Kyseessä siis Black Cycin Cthulhu, tai Chu Little Little, mikäli kuurimut ovat epäselviä tai eivät ollenkaan hallinnassa. Tämän jälkeen vuorossa cthulhun fandisc ja muita Black Cycin pelejä.

Kysyn nyt saman tien nyymien mielipidettä pelistä G-Senjou no Maou, onko mistään kotoisin? Käsittääkseni käännöskin valmistui tuossa puolisen vuotta sitten.

Mietin pitkään, josko tämä sittenkin kuuluisi /a/:n puolelle tai peräti /he/:hen, mutta päädyin lopulta postaamaan tänne /g/:hen.
Laajenna kaikki kuvat.
>> No. 1498
Tiedosto 130862628760.jpg - (2.77MB , 3600x1920 , eisaakatsoa.jpg )
1498
ATM en pelaile mitään, mutta seuraavat olen pelaillut:
- Ef: A Fairy Tale of the Two. (pari chapteria)
- Yume Miru Kusuri
- Umineko no Naku Koro ni
- Sharin no Kuni, Himawari no Shoujo
- Saya no Uta
Kaikki hyvää/parasta, paitsi Yume Miru Kusuri ehkä aika keskitasoa ja mitäänsanomatonta IMO.

Seuraavaksi varmaan katson Sharin no Kuni, Yuukyuu no Shounenshoujon.

Kokeneempi homo voi suositella jotain (englanniksi käännettyä) pelattavaa.

Ei muuta.
>> No. 1499
Saya no Utan pelasin joskus, joka oli ihan kiva. Mutta yleisesti ottaen jos haluan lukea, luen jonkun kirjan.
>> No. 1500
Mistä kokeneemmat VN-nyymit lataavat romaaninsa? Internet tuntuu olevan vielä hyvin puutteellinen näiden kanssa, ainakin jos haluaa pelata muutakin kuin Saya no Utaa ynnä muita tunnetuimpia babby's first VNiä.
>> No. 1501
Itse en voi sanoa että olisin mitenkään kokenut, mutta muutama hyvä löytyy kyllä erogedownload.com sieltä kannattaa vilkaista

itse pelailen visual novelleja sellaisen 1-2 kuukaudessa ja tällä hetkellä on menossa Fate Stay/Night, aloitin viime yönä.
>> No. 1502
Tiedosto 130866287286.jpg - (478.84KB , 1600x1200 , yumina.jpg )
1502
>>1498
En ole kovin hyvin perillä näistä käännetyistä peleistä, mutta postaamastasi kuvasta kannattaa kokeilla ehdottomasti ainakin Ever17. Saman sarjan pelille Remember11 on myös valmistunut käännös. Rememberistä olen kuullut paljon positiivista palautetta, vaikkakaan itse en vielä ole kyseistä VN:ää lukenut. Clannadia ja Fate/stay Nightiä on paljon kehuttu, tosin itseeni eivät oikein iskeneet. Utawarerumonosta kylläkin tykkäsin, sisältää tosin myös varsinaista "pelaamista" pelkän lukemisen sijaan.
Nämä tosin kuuluvat kaikki tunnetuimpien Visual Novelien joukkoon, joten todennäköisesti saisit samat suositukset mistä tahansa muustakin paikasta.

>>1500
Hongfirestä olen yleensä löytänyt kaiken etsimäni.

Kuvassa Kikouyoku Senki Tenkuu no Yumina, lyhyemmin vain Yumina. Aika hauska peli ja monessa mielessä erilainen kuin muut vastaavat. Pitäisi ryhdistäytyä ja pelata loppuun jo.
>> No. 1509
File
Removed
>>1497
>Apoka olen pettymys, en nähnyt missään yleistä Visual Novel -lankaa

jaa, ei ollut vai? No olisin varmaan itse laittanut pystyyn mutta, kun postaustahti on niin hidas ja tuntuu ettei montaa ihmistä edes vn:t kiinnosta. Ärsyttävää nähdä tälläsen langan vaan alentuvan.

ENIVEI, OLETTE TYHMIÄ, ETTE OSAA MITÄÄN JA TAPAN TEIDÄT KAIKKI:

http://vndb.org/ ;visual novel wiki
http://novelnews.net/ ;paras kuvaromaaniuutissivusto
http://tlwiki.tsukuru.info/index.php?title=Main_Page ;wiki periaattella toimiva käännössivusto, josta on tullut monta käännöstä.
http://translationlibrary.blicky.net/vnlibrary.htm ;täältä voi tarkistaa jos ei muualta löydä, sivusto on menettänyt tosin lähes kaiken merkityksensä vndb:n kunnollisen toiminnan jälkeen.

Ylläolevilla sivuilla on listattu KAIKKI käännetyt kuvaromaanit. Todistakaa minut vääräksi! Turha tulla valittamaan ja kysymään laudoilta onko jokin käännetty... ettäs idiootit tiedätte.

Mistä niitä saa?
http://tinyurl.com/6gu3p4d
http://btjunkie.org/
http://www.tokyotosho.info/
http://www.nyaa.eu/
www.hongfire.com/ ;linkkien näkyminen vaatii ilmaisen rekisteröitymisen
dc++

Tietän tästä asiasta enemmän kuin te, ettekä voi sille mittän.
Bannit nyt sitten tännekkin kiitos, vaikkei minussa mitään vikaa olekkaan.

Lisäksi postaan ihanaa guroa, joka on tietysti työturvallista, koska siinä ei näy pimppejä, tissien nännejä, pippeleitä tai peppureikiä.
>> No. 1510
  >>1509
ja vielä mukava video perään
>> No. 1512
>>1509
>Lisäksi postaan ihanaa guroa, joka on tietysti työturvallista, koska siinä ei näy pimppejä, tissien nännejä, pippeleitä tai peppureikiä.
Vittu hessu sä oot tyhmä
>> No. 1793
  Päätin vittuillessani pumpata hieman.
>> No. 1885
Tahoisin jotain hyvää jossa on mahdollisimman vähän pornoa.
>> No. 1889
>>1885
Umineko no Naku Koro ni
Sharin no Kuni, Himawari no Shoujo
G-Senjou no Maou

Uminekossa ei yhtään, muussa erokohtaukset voi pikakelata (ne on turhaa täytettä ja runkkausmateriaaliksi paskaa).

Kts. myös http://vndb.org/v/all
>> No. 2490
Tiedosto 13449618641.jpg - (62.30KB , 704x480 , ruykishi07.jpg )
2490
Huomasinpas, että tälläinenkin on jo. http://vndb.org/v9678
Englantilaista käännöstä odotellessa. Paitsi trial tuossa onkin jo käännettynä.
>> No. 2519
Uminekon ensimmäinen kappale luettu/pelattu viime yönä, tänä iltana/yönä olisi tarkoitus aloittaa toinen chapteri.
>> No. 2525
http://doki.co/2012/09/22/tomoyo-after-english-patch-v1/
!
>> No. 2526
>>2525
Kiitos tästä.
>> No. 2541
Tiedosto 134983865824.jpg - (27.98KB , 247x298 , to get the creativity flowing.jpg )
2541
Katawa Shoujo menossa ekaa kertaa. Ilmeisesti pitää valita Hanakon ja Lillyn väliltä kohta. Rin ja Shizune olisi kelvannut myös...
>> No. 2543
>>2541
En odottanut mitään tuolta peliltä ja näemmä aiheellisesti. Mukava idea tuo sairaiden tytyjen kanssa oleminen, mutta aivan liikaa länsimaisia arvoja ja kulttuuria. Pelaan visuaalisia romaaneja päästäkseni edes ajoittain eroon (minusta) ällöttävästä länsimaisesta seksikulttuurista, ja pelillä joka niitä sisältää ei ole minulle mitään annettavaa. Ei sillä etteivät japanilaisetkin olisi sellaisia tehneet, mutten minä niitäkään pelaa.

Ei vain kiinnosta katsoa miten videopeliinkin on pakko tunkea sitä huorakulttuuria, ihan kuin ei jo valmiiksi pursuaisi joka rööristä. Ei sillä, kuulema ihan hyvin tehty, sisältää hyviä juttuja ja tuo teema on tosiaan mukava, henkilölle joka ei tällaista turnoffia kuin minä omista varmasti hyvä peli.
>> No. 2544
>>2543

Älä nyt. Mikään ei ole puhtoisempaa ja neitseellisempää kuin rakastelu ihan vain sen takia, että lempiminen nyt vain on niin hauskaa ja tuntuu hyvältä. Erityisesti kun sen tekee henkilön kanssa josta edes jollain tasolla pitää – ehkä jopa rakastaa.

Ymmärrän kyllä sinänsä mitä tarkoitat sillä, kun sanot etsiväsi VN:istä vastapainoa länsimaisille kulttuuri- ja seksuaaliarvoille. En vain aivan käsitä mitä tarkoitat huorailulla KS:ssä. Sitä, että kaikki tytöt eivät ole neitsyeitä? Että he nauttivat seksistä?

Katawa Shoujo ei todellakaan ole ongelmaton tai täydellinen kuvaromaani, mutta itse pidän sen vahvuutena juurikin sitä, että tekijät eivät ole yrittäneetkään karsia itsestään – ja täten hengentuotoksestaan – omaa itseään, mukaan lukien omia arvojaan. Yksi yhteen japanilaisten kopiointi olisi todennäköisesti tehnyt KS:stä vain heikon pastissin.
Toisaalta tämän takia monet myös varmasti vieroksuvat peliä, enkä yhtään ihmettele.
>> No. 2545
>>2544
>Katawa Shoujo
>kaikki tytöt eivät ole neitsyeitä
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
>> No. 2546
Tiedosto 135007412666.png - (466.90KB , 1649x889 , katawa.png )
2546
>>2545
Pettymysten välttämiseksi tarkistan aina ensimmäisenä kuvanmukaisen kriteerin laidan, ja jossei se täyty ei tule peli kysymykseenkään. Nykyään tosin mustasukkaisuuteni on noussut uudelle olevuustasolle eikä tuokaan enää riitä, vaan pelissä ei saa myöskään olla päähenkilöä lukuunottamatta pää-tytyjen kanssa erityisemmissä tekemisissä (kavereita yms.) olevia miespuolisia henkilöitä (sukulaiset sentään kelpaa, olisi muuten aika hikistä löytää mitään pelejä).

Ps. Pelit-lehdessä oli pari kuukautta sitten arvostelu Katawa Shoujosta, en tiedä tiesikö kukaan. Joka tapauksessa yllätyin kun nopeasti vilkaisin sitä kaupassa.
>> No. 2547
>>2546
>Ps. Pelit-lehdessä oli pari kuukautta sitten arvostelu Katawa Shoujosta
Jos joku täältä tilaa tuota lehteä, niin voisi laittaa pdf:nä tänne! Vissiin nuo julkaistaan myös verkossa. Tai sitten vaikka skannaa tai ottaa kameralla kuvan.
>> No. 2548
>>2547
Kopsasin arvostelun tuonne: http://pastebin.com/C9Z7QTPQ
>> No. 2549
Tiedosto 135014234189.jpg - (170.85KB , 1280x1024 , karanoshoujo.jpg )
2549
>>2547
>>2548

Kyllähän tuo tuli luettua muutama kuukausi sitten. Ihan asiaa arvostelu muistaakseni oli, varmaan samansuuntaiset pisteet antaisin itsekin pelille.

Mitä ketjun aiheeseen yleisemmin tulee, on myönnettävä, että en kamalasti ole kuvaromaaneja lukenut/pelannut KS:n lisäksi, ja siitäkin olen pelannut vain yhden polun loppuun asti – toinen on sentään työnalla. Tsukihimeä tuli pelattua muutama vuosi sitten, mutta peli päättyi ennenaikaisesti päähenkilön kuolemaan, eikä tullut aloitettua uudestaan.

Lisäksi on tullut pelattua muutamia enemmän tai vähemmän VN-mäisiä pelejä: Ace Attorney -sarjaa, Princess Makereitä (oletko elossa PM2 refinen kääntäjä? Kerro, että käännös on edennyt) – erityisesti kolmosta viime aikoina. Alter Egonkin voisi laskea melkein samaan kastiin.

Yhdeksänkymmenluvun Season of Sakura ja True Love ovat samaten melko pelimäisiä visual noveleiksi ainakin nykymittapuulla(?), mutta niitä on kanssa tullut pelattua. Sakuraa jopa niin paljon, että kaikki polut yhtä lukuunottamatta on tullut kaluttua.

Kara no Shoujo -niminen VN on kylläkin sattumalta latauksessa parastaikaa. Satuin törmäämään mokomaan kun latailin Princess Maker 5:sen vaillinaista käännöstä. Jonkinlainen 50-luvulle sijoittuva murhamysteeri/salapoliisitarina.
>> No. 2570
Tiedosto 135076388820.jpg - (71.75KB , 651x338 , 1333197747144.jpg )
2570
Tuli alotettua School Days tuossa äskön (2 ekaa chapteria katselin).
Tarinana vaikuttaa ihan kivalle, vaikka päähahmo onkin vähän sellanen luuseri, ja tykkään siitä et se on lähes täysin animoitu ja kokonaan ääninäytelty, joka kyllä tuli pelin alotettua isona yllätyksenä.
>> No. 2582
Tiedosto 135125210419.png - (23.17KB , 1148x205 , moogy.png )
2582
創刻のアテリアル meneillään nyt, n. 100h pelattuna jo ja vielä riittää tekemistä. Seuraavaksi listalla varmaankin Grisaia, johon viimeksi lopahti kiinnostus melko nopeasti.
>> No. 2639
Tiedosto 135475214923.jpg - (106.72KB , 600x800 , 131817135231.jpg )
2639
Onko nyymeillä tietoa koska seuraava When They Cry on tulossa?
>> No. 2640
>>2639
>When They Cry

En vastaa ennen kuin kirjoitat sen nimen oikein
>> No. 2641
>>2640
No Naku Koro ni kelpaa?
>> No. 2642
>>2641
Tuskin ihan heti, kun Ryukishi keskittyy nyt Rose Guns Dayssiin.
>> No. 2643
Tiedosto 135480022026.jpg - (338.58KB , 765x864 , e1cb1588dd54cdfd7656ee3b0d32342517964a6d.jpg )
2643
Eikö tuon sarjan virallinen englanninkielinen nimi ole When They Cry? Joka tapauksessa 07th Expansion on käsittääkseni keskittynyt muihin juttuihin (Rose Guns Days). Pitää joku päivä kokeilla tuota Higanbanaa ja kunhan Rose Guns Days kääntyy englanniksi niin sitäkin.

http://vndb.org/p82
>> No. 2645
Pelasin juuri Kagetsu Tohyan loppuun. Onnistuin välttämään jokaisen H-skenen pelatessani, ja pelasin itseni pussiin näiden osalta (mahdotonta päästä tilanteisiin enää). Taidan poistaa tallennustiedot ja mennä vikkelää alusta loppuun 100%-ohjeen kera.
>> No. 2646
Tiedosto 135510362282.jpg - (3.05MB , 1819x2599 , 502137.jpg )
2646
>>2643
>Eikö tuon sarjan virallinen englanninkielinen nimi ole When They Cry?
Se on myös virallinen japaninkielinen nimi, kun puhutaan Uminekon ja Higurashin muodostamasta pelisarjasta. Tämä käy melko selvästi ilmi, jos esim. vaivautuu katsomaan pelien kansitekstejä.

Kuvassa When They Cry -pelisarjan neljännen osan, eli Umineko no Naku Koro ni Chirun, kansi.
>> No. 2728
Tiedosto 136002865418.jpg - (105.44KB , 800x600 , sora.jpg )
2728
Yosuga no Soraa aloin viime yönä pelaamaan.
Sora on aivan liian söötti hahmo.
>> No. 2729
>>2490
Ensimmäinen osa on nyt käännetty.
>> No. 2730
Tiedosto 136008887378.png - (303.17KB , 640x480 , kinzo.png )
2730
>>2729
Ah, en olekaan huomannut. Kiitos sinulle.
>> No. 2769
Tiedosto 136289338334.jpg - (1.27MB , 5334x600 , muvluv_classroom.jpg )
2769
Joko olette maburavuihin rakastuneet?
>> No. 2771
Tiedosto 136310918690.jpg - (677.32KB , 666x917 , 0666d1ec1101ff59d5564c53dae5172b.jpg )
2771
>>2769
En ole vielä aloittanutkaan. On ollut Ever17 työn alla jo kaksikin kuukautta, mutta laiskasti on tullut tahkottua sitä. Aika pitkäveteinen. Syksyllä pelasin Sengoku Rancen, se on hyvä peli.
>> No. 2773
>>2769
Yliarvostettu peli.
>> No. 2777
Tiedosto 136320401529.gif - (120.06KB , 497x372 , 1347995855775.gif )
2777
>>2771
>Syksyllä pelasin Sengoku Rancen, se on hyvä peli.
Näin olen kuullut, mutten ole ikinät toimettunut sitä backlogilta ylös kaivamaan kun on kaikkea muutakin pelattavaa muttei silti jaksa ikinä pelata mitään uutta.
>> No. 2786
Tiedosto 136336151858.png - (471.48KB , 800x900 , 34034586.png )
2786
>>2773
Silti parasta mitä medium tarjoaa käännettyjen novellien osalta jos pitää aihealueesta (mechat, alienit, life and death drama, war). Hyvä musiikki, paljon hyvälaatuisia spritejä (yli 900 joiden koko on >100kB) ja backspritejä myös, tarinaa 119k riviä yhteensä sarjalla (poislukien kronikat ja AF) ja mielenkiintoinen juoni.

Tilanne voisi olla toisin jos Baldr Skyt tai Muramasa käännettäisiin.

Rancen pelasin myös kertaalleen läpi ja Kamidorin. Ever17, Rewrite ja Little Busters jäi kesken kun niissä olis pitäny lukea hirvee määrä paskaa että pääsee siihen hyvään tekstiin. Saya no Uta oli hyvä ja Chaos;Head sekä Cross Channel OK. Majikoit ihan viihdyttäviä siltä osin mitä on käännetty. Big Bang Age oli vähän tylsä. Tässä nyt mitä oon viimeaikoina testannut.
>> No. 2994
Tiedosto 136720416326.gif - (586.51KB , 320x184 , 1364979565420.gif )
2994
Aloin lukemaan Chaos;Headia.
Olin aika yllättynyt kuinka samaistuttava päähahmo siinä on (erinäisistä syistä).
Harmi, että pikkusiskoa lukuunottamatta, tähän asti vastaantulleet tyttöset (Ayase ja Yua) vaikuttavat huonohkoilta hahmoilta.
En tosin sitten tiedä miten paljon tässä nuo routet vaikuttaa kun käsittääkseni pornoton peli.
>> No. 3004
Tiedosto 136757490856.jpg - (89.64KB , 1279x744 , Spoiler Picture.jpg )
3004
>>2786
Yliarvostettu se on silti. Huomioi en sanonut, että se on huono. Tykkäsin ML:stä, mutta en pidä siitä kuinka sitä hehkutetaan maailman parhaimpana VN:nä. Itse antaisin koko trilogialle 7-8/10. Asiat missä ML on hyvä, on tekninen toteutus sekä mielenkiintoinen teema.Valitettavasti nämä ovat juuri niitä asioita joita tietyt harrastajaryhmät nostavat tämän pelin jalustalle, parhaaksi koskaan. Hahmot, joiden pitäisi olla pelin tärkein osa, on tehty hyvin heikosti tehty Meiyaa lukuun ottamatta. Erityisesti päähahmo pilasi minun kokemukseni täysin. Paljon hyviä trooppeja ja hetkiä siinä on, musat on hyvät ja peli näyttää hyvältä, mutta paljon parempiakin VN:iä löytyy, jos ei keskitytä pintapuolisiin, "jonnejen silmissä kiiltäviin asioihin".

Myönnän, että negatiiviseen vaikutelmaan pelistä vaikuttaa hyvin paljon paska länsimaalainen fanikunta. Kuten http://muvluv.wikia.com/wiki/Slutmika
>> No. 3043
Nille jotka antavat Muv-Luv sarjalle 7-8. Vetäkää päät perseistänne.
>> No. 3051
>>3043
Tämä. 7 on aivan liian hyvä arvosana keskiverrolle pelille.
>> No. 3056
MLA 10/10, end of discussion.
>> No. 3073
Tiedosto 137728237996.jpg - (273.46KB , 1024x768 , 24082.jpg )
3073
Onko kukaan lukenut Futaba☆Channelua? Erityisesti kiinnostaa, kuinka paljon sarjassa on söpöjä tyttöjä tekemässä söpöjä asioita, vai onko sarja vain pornokohtausta toisen perään. Ilmeisesti kolmonen keskittyy eniten pikkutyttöjen välisiin suhteisiin.
>> No. 3074
>>3073
En ole pelannut, mutta vndb:ssä tageista löytyy high sexual content, joten luultavasti keskittyy enemmään siihen.
>> No. 4136
Tiedosto 151774258982.jpg - (135.10KB , 850x478 , 573572457245724572.jpg )
4136
Nostetaanpa vanhaa vn-lankaa, vaikka postaus olisi sopinut toiseenkin lankaan.

En ole vuosiin jaksanut pelata mitään kuvaromaaneja, mutta nyt satuin kohtuullisen suuren hypen takia kokeilemaan Doki Doki literature clubia.Doki dokin kirjallisuuskerho sijoittuu perinteiseen lukioasetelmaan, jossa päähenkilön lapsuudenystävä raahaa vastenhakoisen protagonistin mukanaan kirjallisuuskerhoon, missä odottavat pelin sankarittaret.Elämä kirjallisuuskerhossa näyttää aluksi sujuvan varsin mukavasti, mutta horisontissa siintävät synkemmät pilvet, jotka vievät pelin myöhemmin hyvin omalaatuiselle tielle. Moni kakku päältä kaunis, kuten sanotaan.

Doki dokin kirjallisuuskerhon hyvät puolet on sen ilmaisuus ja onnistuminen täsmälleen siinä, missä pelintekijät halusivatkin sen onnistuvan. Pelissä kirjoitetaan runoja, mikä on ihan mukava mekanismi tyttöjen valitsemiseen. Oppiessaan enemmän tytöistä on helppo valita millaisia runoja kirjoittaa ja kenelle. Hyvin lyhyeksi kuvaromaaniksi DDLC tarjoaa hyvin toteutettua viihdettä koko peliajan edestä.

Pelistä ei löydy hirveästi moitittavaa. Ainoa suurempi moite on, että hahmot ovat loppusessaan liian laihoja, että niihin kerkeäisi mitenkään kiintyä, mutta tämä johtuu suoraan pelin lyhyydestä. Myös itse protagonisti tuntuu aika erikoiselta hahmolta, sillä välillä pelataan tavallisena vässykkänä, mutta toisinaan ollaan kertomassa muille, kuinka elää. Omasta mielestäni päähahmolle olisi voinut antaa enemmänkin valintoja ja vaihtoehtoja, koska muuten peli kulkee hyvin omalla painollaan, mihin ei voi juuri vaikuttaa. Musiikit ja taide ovat keskinkertaiset, vaikka pari hyvääkin kappaletta pelissä on. Seksuaalista sisältöä ei ole, mikä voi olla plussa tai miinus.

Pähkinänkuoressa: 8/10. Hyvin toteutettu, ilmainen ja antaa paljon verrattuna mitä se ottaa. Voin suositella, vaikkei mikään mestariteos olekaan tai edes kaiken hypen arvoinen.
>> No. 4137
Tiedosto 151774969129.jpg - (54.35KB , 800x800 , Sayan kaunis totuuden hymy.jpg )
4137
Saya no Uta ainoa läpipelaamani VN. Katawa Shoujosta luin yhden reitin (olisin ehkä lukenut muut mutta menin katsomaan videon joka spoilasi ne) ja DDLC luin läpi rupeamatta kaivelemaan pelin lähdekoodia läpi
>> No. 4138
Tiedosto 151832942072.jpg - (1.21MB , 1920x1080 , 13123694214424.jpg )
4138
Ilmeeni kun pelasin ensimmäistä kertaa vn ja huono loppu.

Aloitin tutulla ja monen suosittelemana katawa shoujolla, koska pelin idea itsessään kiinnosti. Sattumalta päädyin Emin reitille ja olin ihan fine sen kanssa, mutta neitsythikkynä white knighting tuli luonnostaan ja sain kokea kamalimman lopun koskaan. Kuitenkin seuraavaksi lähdin lukemaan Hanakon reittiä, koska yhä katkera Emille. Päädyin hyvään loppuun, mutta pidin Emin reittiä kuitenkin paremmin kirjoitettuna, että varmaan senkin vielä luen tässä.
>> No. 4139
Tulin taas kiinnostuneeksi Uminekosta.
Katsoo tuleeko niiden lukemisesta tai pelaamisesta mitään taas kylläkin.


2 umineko teemaa ja madoka mami teema PS3:lle:
http://www.mediafire.com/file/z574tgm29rektjo/THEME.zip
USB:/PS3/THEME/ kansioon, isoilla kirjaimilla on väliä, asennus teeman valintaruudussa PS3ssa.

https://imgur.com/a/uL6eV
https://imgur.com/a/j4Xhl


Poista viesti []
Salasana:  
Report post
Syy