[Burichan]  [Futaba]  [Zenburn]  -  [WT]  [Etusivu] [Hallitse]

[Takaisin]
Postaustyyli: Vastaus
Nimi
Sähköposti
Aihe   (reply to 3918)
Viesti
Tiedosto
Upote   Help
Salasana:  (viestin ja tiedoston poistamiseen)
  • Supported file types are: GIF, JPG, PNG, WEBM
  • Maximum file size allowed is 3516 KB.
  • Images greater than 200x200 pixels will be thumbnailed.
  • Currently 1115 unique user posts. Näytä catalogi

Tiedosto 146922519477.jpg - (189.36KB , 1100x733 , Tuhka Gouluttaja.jpg )
3918 No. 3918
Joten mites Apolaiset, onko Pokemon Go kutkuttanut nostalgiarauhasia niin, että aloittaisi taas pokemonin pelaamisen, oli se wanha gameboy versio, tai uudemmasta päästä oleva XYZ.

Ja entäpä tämä itse uuden Pokemon Buumin aiheuttanut tekijä, eli Pokemon Go. Onko apolaisten joukossa näitä "Gouluttajia" vai ei?
Itse pidän kyseistä mobiilipeliä, kuten aboutrallaa kaikkia muita vastaavia ajantuhlauksena.
Laajenna kaikki kuvat.
>> No. 3919
Tiedosto 14692712472.gif - (40.74KB , 181x153 , brock.gif )
3919
Eipä ole oikein tullut Heart Goldin (n. 360 h ja pokedex 480, eli säälittävän lähellä täyttä national dexiä) jälkeen pelattua paljoa mitään pokemonia. Blackin pelasin elittinelikkoon ja X:ää pelasin ehkä ~10-20 h, jolloin loppu kiinnostus. Aikalailla paskoja pokemoneja 5. ja 6. generaatiot muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Jos odottelis vielä muutaman vuoden ennen kuin ottaisi taas jonkun Bluen/Crystalin peluuseen.

Gota olen hieman pelannut, mutta kirjoittelinkin /yle/n puolelle aika kattavasti, eli lyhyesti aika kämänen vaikka aineksia menestykseen voisi ollakin.
>> No. 3920
>Itse pidän kyseistä mobiilipeliä, kuten aboutrallaa kaikkia muita vastaavia ajantuhlauksena
Langan näit kuitenkin tarpeelliseksi tehdä.
>> No. 3921
Tiedosto 146931094833.png - (431.56KB , 486x393 , pokeballs.png )
3921
Yritin joskus viime vuonna pelata HeartGold/SoulSilver -peliä, mutta grindaaminen oli todella palkitsematonta ja pitkäveteistä. En jaksanut paria tuntia pidempään. Sama juttu kävi vuosikausia sitten GBA:n Blue/Red -remaken kanssa.
Vuosituhannen vaihteessa Blue/Red ja Gold/Silver oli hienoja, mutta noiden lisäksi en ole Pokemoneja pelannut.
>> No. 3925
Just on White2 kesken. Go'ta en pelaa kun ei ole älypuhelinta. Nyt arvon että ostanko joskus lähitulevaisuudessa älypuhelimen vai 3DS:n.. ja jatkan jommalla kummalla kohti pokemon mestaruutta.
>> No. 3926
>>3925
3DS
>> No. 3932
Aluksi innostuin ja pelailin muutaman päivän. Sitten innostus lakkasi, mutta päätin sinnitellä massiivisen hypejunan kyydissä vielä viikon. Mutta sitten tajusin että GO on oikeasti loppujen lopuksi aivan susipaska peli verrattuna oikeisiin kunnon pääsarjan peleihin. Ylilaudan Keskusteluja seuratessani olen tajunnut että juurikin se sosiaalisuus ja ihmisten kanssa pelaaminen kiehtoo eniten useimpia ihmisiä tuossa pelissä, itselläni kun koko aspekti taas tuntui vaivalloiselta ja kiusalliselta. Aloinkin viimeisinä päivinä pelaamaan tuota Bluestacksilla, niin ei tarvinnut kotoa lähteä minnekään. Hahmoni sai ihan kivasti pokemoneja Helsingin ruttopuistossa kolmen luren keskellä, ja liikkuminen on virtuaalisesti paljon nopeampaa koska voi mennä linnuntietä suoraan kaiken infrastruktuurin läpi, eikä tällaista huijaamista serverit huomaa. Tällä hetkellähän ollaan jo siinä pisteessä että "parhaat" pelaajat käyttävät itsenäisesti toimivia botteja, jotka hoitavat pokemonien keräämisen, levuttamisen, tavaroiden järjestelyn ja gymien valtaamisen täysin pelaajan puolesta. Että se siitä reilusta pelistä.
>> No. 3933
>>3925
Pokemon GO (jota voi muutenkin pelata tietokoneella), vaiko 3DS ja kaikki sille tulevaisuudessa julkaistavat paremmat pokemonit? Hmmmmm.........
>> No. 3936
Itse aloin myös pokemon go:n takia katsomaan sarjaan enemmän, itsellä on 3DS ja kasa pelejä Rubystä GBA kasetilla Omega Rubyyn. Lisäksi on eShop versiot pokemon peleistä ja aloin pelaamaan Blue versiota joka on kyllä ihan hauska pelata.

>>3925
3DS. Jos pelaat korttisi oikein ja hankit uutena, niin se on alhaisessa tarpeeksi versiossa että sen voi downgradettaa ja modata kokonaan. Pitäisi kai tehdä joku "modaa apokakaverin 3DS" olen tehnyt yhden aikaisemminkin.
>> No. 3937
Vieläkö sillä firmwarella on jotakin merkitystä?

Yhteen kappaleeseen joskus vuosia sitten tein sen nandin lukemiseen ja kirjottamiseen tarvittavan modin jos nyt sitä "säästetään alle 4pistejotakin version nandi kun uudet pelit vaatii uudempaa ja flashitaan se myöhemmin takasin kun modikortti vaatii vanhempaa" temppuilua meinaa sillä. Koskaan en edes ostanut sitä modikorttia kuitenkaan, ja konsolinkin myin pois, mutta muistelen siinä vaiheessa lukeneeni että se modikortti toimi jo uudempienkin nandien kanssa ja kyseistä luku+kirjotus vemppausta ei olisi enää edes tarvinnut.

Vaan voihan tuo olla muuttunu moneen kertaan sen jälkeenkin. Tulihan siitä uudempi malli koko konsolista ja kaikkea.


Poista viesti []
Salasana:  
Report post
Syy