[Burichan]  [Futaba]  [Zenburn]  -  [WT]  [Etusivu] [Hallitse]

[Takaisin]
Postaustyyli: Vastaus
Nimi
Sähköposti
Aihe   (reply to 3957)
Viesti
Tiedosto
Upote   Help
Salasana:  (viestin ja tiedoston poistamiseen)
  • Supported file types are: GIF, JPG, PNG, WEBM
  • Maximum file size allowed is 3516 KB.
  • Images greater than 200x200 pixels will be thumbnailed.
  • Currently 1115 unique user posts. Näytä catalogi

No. 3957
  Tähän asti ei PS4 ole satunnaisia söpöilypelejä lukuunottamatta kiinnostanyt mutta jos nyt! Delinquent mangut on heikkouteni ja ei tuo ihan kohjolta näytä, ainakaan verrattuna Crows animeen tai live action leffaan.

PS4 lanka, vai?
>> No. 3958
Itse ostin nelosen alkuvuodesta, koska Ryu Ga Gotoku 0/Kiwami (ja nollan länsijulkaisu ensi tammikuussa) pyörii sillä 60 kuvaa sekunnissa 1920x1080 -resoluutiolla PS3:sen ailahtelevan 30 kuvaa sekunnissa 1280x720 -resoluution sijasta ja pikaisten läpipeluiden jälkeen nelosella, olen sitten molempia tahkonnut kumminkin kolmosella. Järjen riemuvoitto.
PS4:seen vaan ei pysty koskemaan, koska suunnittelun kukkaset itse laitteessa (vehkeessä on jalat keskellä ja vain toisella sivulla, mitä hittoa? Keikkuu ja täräjää levyn pyöriessä) ja sen ohjelmistossa. Asiaa ei auta ohjain, jossa on edeltäjäänsä verrattuna surkea akunkesto, tatit, joiden kumi kuoriutuu alta aikayksikön, uudestaan väärin muotoillut liipasinnäppäimet, liian matala 'start'..eiku 'options' -näppäin ja aikamme järjettömyydelle omistettu nappi, jonka takia entinen 'select' -nappi on siirretty kosketuslevylle (olin tosin positiivisesti yllättynyt, että se on myös nappi, siinä on siis kytkin).
PS3:sen 4.0 ohjelmistoversio toi epilepsiavaroitukset, tosin vain jos laite on säädetty PAL tai NTSC-U tilaan (kaikissa on sama firmware): japanilaisille on kehotus katsoa varoitukset ohjekirjasta ja sen pystyy näppäintä painamalla välittömästi ohittamaan, toisin kuin epilepsiavaroituksen. CFW:lla tuosta onneksi pääsi viimein eroon.
Koska tuollaiset varoitukset ärsyttää, niin ostin japsi cuh-1200 PS4 -mallin, mutta tässä sitä ei pysty kolmosen tapaan ohittamaan, se on valitusta ohjelmistokielestä riippumatta aina kuuriimuilla ja siinä kehotetaan ohjekirjan sijasta lukemaan varoitukset ohjelmistovalikoista.

Yksi positiivinen asia rautapuolella tuossa on: PS4:sen AMD APU:ssa ei ole lämmönlevittäjää päällä, vaan silikooni on suoraan kosketuksessa kiukaaseen. PS3:sen Cell- suorittimessa ja RSX -näytönohjaimessa on lämpöliimatut lämmönlevittäjät, joiden lämmönjohto heikkenee ikääntyessä. Juotetuilla lämmönlevittäjillä ei tuota ongelmaa olisi. Ei siis auta tahnan vaihto lämmönlevittäjän ja kiukaan välistä, vaan se pitää myös vaihtaa levittäjien alle ja Cell -suorittimen lämmönlevittäjä irtoaa tosi huonosti.
>> No. 3959
>>3958
Sanalla sanoen tuntuu, että tuon koko laitteen suunnittelu olisi ulkoistettu jollekin taholle (yksittäisten komponenttien kohdalla tietysti näin onkin, siinä ei ole mitään uutta), vaikka pohjassa lukeekin 'Designed by Sony Tokyo branch' tjsp.
>> No. 3967
Olisi hauskaa tietää kuinka suuri osa pelaajista koskaan käyttää tuota "Share" -nappia.
>> No. 3972
Itsellä on PS4 ollut noin vuoden, melko lievällä käytöllä kyllä mennyt. Lähinnä Gustin pelien takia tuli aikanaan ostettua, ja sinänsä ei valittamista. Ne pyörii loistavasti koska ei hirveitä tehoja muutenkaan vaadi. Lisäksi NHL peluuta, mutta sekin on nyt vähentynyt sitä mukaa kuin kaverinkin kiinnostus peliin on vähän lopahtanut. Kuten kaikki pelit, VS pelinä ihan mukava tahkoamista.

Seuraava ostos on todennäköisesti Persona 5, tosin en ole sitäkään ennakkotilannut. Saa nähä koska jaksaa. Ja tietenkin Gustin kaikki pelit mitä jaksavat tuoda.

Star Ocean V oli kyllä pettymys, ei ollut hauska peli pelata.

Ja Gal*Gun, joka löytyy nyt myös Steamista. Voisi sen sieltäkin ostaa jos on jotain hyviä modeja vaikka tuli tuo nelosellakin platinoitua.

Noh, backloggia löytyy ihan tarpeeksi vaikka tuolle Vitalle pelattavaksi niin samapa tuo.

>>3967
Kyllähän sitä ihmiset varmaanki aika paljon käyttelee, vaikka itselle ei ole täysin selvää ottaako se vehje sen screenshotin heti vai sen sekunnin päästä kun se ääni tulee.


Poista viesti []
Salasana:  
Report post
Syy