[Burichan]  [Futaba]  [Zenburn]  -  [WT]  [Etusivu] [Hallitse]

Nimi
Sähköposti
Aihe   (new thread)
Viesti
Tiedosto
Upote   Help
Salasana:  (viestin ja tiedoston poistamiseen)
  • Supported file types are: GIF, JPG, PNG
  • Maximum file size allowed is 2539 KB.
  • Images greater than 200x200 pixels will be thumbnailed.
  • Currently 868 unique user posts. Näytä catalogi

Tiedosto 130001370350.jpg - (126.25KB , 1261x711 , ei_se_niin_helppoa_ole.jpg )
354 No. 354 hide watch expand quickreply [Vastaa]
Ovatko vanhempanne tietoisia komeroilustanne? Ja jos ovat, niin miten he suhtautuvat asiaan? Ovatko he koskaan yrittäneet tehdä mitään sen, että poistusitte komerostanne esim. pakottmalla/kannustamalla harrastuksiin tai järjestämäällä kontakteja vastakkaisen sukupuolen kanssa?
26 viestit ja 12 kuvat poisjätetty. Klikkaa Vastaa katsellaksesi
>> No. 2611
>>2610
>Ehkä jos poltan tarpeeksi tupakkaa niin menetän äänen pysyvästi

Hihi. Hauskasti ajateltu, mutta ei taida toimia. Siihen kuolee jotakuinkin nopeammin kuin mykkääntyy.

Tarina on tuttu, niin tuttu. Ei minkäänlaista turvaa tai henkilökohtaisen koskemattomuuden ripettäkään kouluympäristössä. Siksi täällä komerossa ollaankin. Itse toivoisin tällä hetkellä vain että kykenisin irtautumaan alkoholin ja tupakan käytöstä. Toimiva pakenemiskeino se viina kyllä on, mutta pelko omien hoksottimien heikkenemisestä ahdistaa, ja tukehtumiskuolema kammottaa myöskin.
>> No. 2647
Netti tuli yläasteella, mutsi meinas ensin että tiukat pelisäännöt sen suhteen mutta ei työssäkäyvällä yh-äidillä oo aikaa valvoa useamman muksun netinkäyttöä. Harmi, meni itelläni peruskoulun lopputodistus ja amis vituiks, koska nettiriippuvuus ja kaksisuuntainen mielialahäiriö... hieno palvelu tää internet, ei siinä. Oon ite oppinu rajottaan viimeaikoina, mutta kun miettii missä voisin olla jos kotona ei ois ollu nettiä ikinä...
>> No. 2760
Tiedosto 141661535370.jpg - (377.48KB , 800x1130 , 9888ca71ec9a9a5a7b175800b2a8217e.jpg )
2760
>>2599
Olisin ollut mieluummin 170/70 kuin omat ala-asteen ja yläasteen setit.

Olin yli 190 -senttinen ennen yläastettakin ja lopulliseksi mitaksi tuli tämä 197 senttiä. Ainoa asia mistä ihmiset olivat minussa kiinnostuneita ja mistä kukaan minulle puhui oli pituus. Kyseltiin sairauksia, vanhempien pituuksia, kehityshäiriöitä ja vaikka mitä kaikkea, haukkumista sai sietää koko yläasteen ja luultavasti se on jättänyt ikuiset arvet ja tuhonnut itsevarmuuden.

Nykyään olen kylläkin alkanut käydä kuntosalilla, että saisin jotain lihaakin luiden päälle. Muillekkin hikyille voisin sitä suositella jos yhtään kiinnostaa pitää kunnostaan huolta, käyn eräällä Helsingin kaupungin salilla yleensä keskipäivän aikaan arkisin, jolloin ei tarvitse olla muiden kanssa käytännössä ollenkaan tekemisissä.

Omat vanhempani ovat aina tienneet syrjäytymisestä ja "erilaisuudesta", ja monesti pikkujantterina yrittivät tyrkyttää kaiken maailman harrastuksiin, joista musiikki on ainoa mikä on jäänyt pidempiaikaiseksi. Ovat kai kerran kysyneet, olenko ajatellut hankkia tyttö- tai poikaystävää.
Tuo taisi olla joskus yläasteen loppupuolella ja sen jälkeen ihmissuhteista tai oikeastaan niiden puuttumisesta ei ole niiden kanssa tullut juteltua sanaakaan.


Tiedosto 14114558213.jpg - (489.09KB , 897x647 , have a nice day.jpg )
2604 No. 2604 hide watch expand quickreply [Vastaa] [viimeiset 50 viestiä]
Vanha lanka (>>2295) ei enää nouse, joten tästä taas uusi.
64 viestit ja 31 kuvat poisjätetty. Klikkaa Vastaa katsellaksesi
>> No. 2757
Tiedosto 141624500658.jpg - (135.27KB , 523x4409 , kaiji fantasy.jpg )
2757
Taistelen tylsyyden ja oluenhimon kanssa. Paska juttu. Pelkään että häviän taas, juon, ja tuhoan huomisen. Ja huomisenhan pitäisi olla se päivä kun nousen, otan itseäni niskasta kiinni ja korjaan asiat...

Niin... niinhän se huominen on ollut, jo vuodesta 2001. Tulee mieleen tuo eräs kohtaus Kaijista, jossa kelataan ihmisten aloitekyvyttömyyttä ja selkärangattomuutta. Aika lohdutonta. Eikö tosiaankaan elämässä ole load-funktiota?
>> No. 2758
Tiedosto 141625663526.jpg - (381.57KB , 640x2160 , 1367169513973.jpg )
2758
>>2757
Kaijissa on aika montakin tuollaista kohtausta. Jospa vain osaisin ottaa opikseni niistä.
>> No. 2759
Tiedosto 141652105736.png - (486.29KB , 906x398 , warp5.png )
2759
Mietiskelin tuossa juuri miksi minun on kognitiivisesti vaikeata yhdistää fyysistä peilikuvaani siihen, kuinka mieleni käsittelee todellisuutta ja havaitsee olemassaoloa. Edellinen viestiaihio lensi roskakoriin pidettyäni 45 minuutin pohdiskelutauon.

Tajusin tämän johtuvan siitä, että todellisuutta ja toisia ihmisiä havainnoitaessa "minä itse" on (ainakin minun kohdallani, oletettavasti muidenkin?) ennen kaikkea psyykkinen entiteetti (se miten koet todellisuuden), siinä missä vieras ihminen on ennen kaikkea fyysinen entiteetti, koska hänen mieltään tai todellisuuskäsitystä et voi kokea millään aistilla. Samalla tavoin näen peilikuvani ennen kaikkea fyysisenä olentona, eli käytännössä vieraana henkilönä - tai ainakin uskon, että tälläinen rationalisaatio on tämän kummallisen psykofyysisen katkonaisuuden tunteen taustalla. Mutta onko tässä mitään järkeä? Onko "normaalia", että minäkäsitys (jos tämä nyt on oikea termi tässä kohdin) on näin psyykkis-painoitteinen, tai jopa fyysisyyttä hylkivä?

Aasinsillan kautta päädyin myös tutkiskelemaan itseäni "ulkopuolisena tarkastelijana" eli vieraan silmin oikeissa eri skenaarioissa, esim. puhuessani ihmisille tai istuessani tietokoneella, mutta samalla pitäen mielessä mitä psyykkisesti koin kunkin skenaarion tapahtumahetkellä. Tajusin, että käytökseni ja ajatukseni ovat täydellisessä konfliktissa ja joissain tilanteissa jopa "päästän irti" todellisuuskäsityksestä (ajantaju katoaa, spatiaalinen käsitys kapenee, muistijälki on epämääräinen) ja otan käyttöön jonkun persoonan jonka tiedän toimivan siinä tilanteessa. Olen kyllä ollut tietoinen, etten ole oma itseni sosiaalisissa tilanteissa, mutta ensi kertaa tajusin jotenkin huomattavasti kouriintuntuvammin kuinka paljon joudun uhraamaan itsestäni ja kuinka paljon mielen kapasiteettia kuluu siihen, että pystyn ylläpitämään mahdollisimman uskottavaa roolia. Tämä "taito" on varmaan se miksi pystyn sietämään ikäviä sosiaalisia tilanteita X verran ajassa Y enemmän kuin keskiverto hikky tai anonyymi-anonyymi. Konflikteja pään sisällä tämä varmasti luo ja ajat
Viesti on liian pitkä. Paina tästä nähdäksesi loput tekstistä.


Tiedosto 135360858296.jpg - (63.43KB , 407x405 , 125527791172.jpg )
1624 No. 1624 hide watch expand quickreply [Vastaa] [Ensimmäiset 100 viestiä] [viimeiset 50 viestiä]
Edellinen lanka >>238 saavutti bumblimitin. Taisi myös olla ensimmäinen /hikky/n lanka joka on moiseen pystynyt?

http://yle.fi/uutiset/maasolan_sananen_hikikomero/6385596
Harvinaisen hyvä artikkeli avauspostaukseen!
114 viestit ja 17 kuvat poisjätetty. Klikkaa Vastaa katsellaksesi
>> No. 2748
>>2747
Byrokratia on olemassa siksi että se toimii ja mahdollistaa tämän meidän suhteellisen hyvin toimivan järjestelmän, ainakin jos useimpiin maailman maihin verrataan. Virkamiehet käsittelevät useita asioita päivässä eikä siinä luonnollisesti ehdi miettimään jokaisen numeron elämäntarinaa ja hyvä niin, tämä takaa sujuvan käsittelyn (tai sujuvamman, aika hidastahan se on). Kyseisestä asiasta päättänyt työntekijä tuskin on "päättäjä" siinä mielessä että hänellä olisi ollut suurta valtaa tehdä toisin, hänenkaltaisensa virkamiehet vain toimivat olemassaolevan systeemin puitteissa, he eivät edes saa tehdä toisin. Useimmiten säädösten mukaan toimiminen on se oikea ja parhaimmaksi havaittu, mutta tällä hetkellä systeemissä on virhe, eli jos henkilö ehtii kasvaa oppivelvollisuusikää vanhemmaksi ennenkuin on ehtinyt suorittaa peruskoulun loppuun, ei millään kunnalla ole enää lain mukaan vastuuta maksaa hänen opetustaan loppuun.

Jos jotain selkeitä epäkohtia, kuten tämä, tulee ilmi, niiden avulla järjestelmää saadaan parannettua, se on sitten niiden todellisten päättäjien tehtävä. Esimerkiksi artikkelissa Kurttinen ehdottaa että valtio alkaisi maksaa tällaisten tapausten koulunkäynnin sen sijaan että kunnat pallottelisivat niitä toisilleen, ja Rajanen kertoo, että opetus- ja kulttuuriministeriö on aloittanut asian selvittämisen jotta toivon mukaan jatkossa vastaavalta vältyttäisiin. Yksi mahdollisuus mikä itselle tuli mieleen on, että oppivelvollisuusiän sijaan olisi peruskouluvelvollisuus jolloin ikä ei enää tällä lailla vaikuttaisi. Tämäkin tosin vaatisi varmaan jotain erikoisjärjestelyjä joillekin elämänkoululaisille jotka kävisivät peruskoulua sitten 30 vuotta.

Lisäksi toisin kuin artikkelissa väitettiin: "saisi peruskoulun suoritettua ennen sitä. Myöhemmin aikuislukiossa se tuskin onnistuu," peruskoulu on mahdollista suorittaa loppuun joissain aikuislukioissa, jopa vain tenttimällä että ei se itseopiskelu varmastikaan hukkaan ole mennyt.
Viesti on liian pitkä. Paina tästä nähdäksesi loput tekstistä.
>> No. 2749
>>2748
Epäinhimillisyys ei ole byrokratialle elinehto, vaan vika. Me pyrimme ylläpitämään nimenomaan ihmisten auttamiseen tähtääviä järjestelmiä byrokratian keinoin, joten inhimillisen byrokratian ei tulisi olla mikään mahdottomuus. Kuten sanoit, kyseessä on kehittyvä järjestelmä, ja me onneksi pyrimme sen jatkuvaan kehittämiseen - paitsi tämänkaltaisissa tapauksissa, joissa täydellistä välinpitämättömyyttä perustellaan säännöillä. Eihän tässä näin pitänyt käydä, vai pitikö?

Vielä tuosta aikuis/iltalukiosta - kommenttiosiossa täydennetään uutista siltä osin että tämä kyseinen lapsi suorittaa mukautettua oppimäärää sairauksiensa johdosta, jota nämä instanssit eivät järjestä. Tarvitaan nimenomaisesti henkilökohtaista opetusta.
>> No. 2750
Byrokratian ongelmana nykyään on, että se on alkanut elämään omaa elämäänsä. Se tuntuu jo olemaan enemmän itseänsä varten. Säännöt ja toimintavat ovat paljon tärkeämmät kuin itse yksilö. Tosin jos järjestelmät toimisivat tehokkaasti, niin iso osa byrokratian pyörittämiseen osallistuvista henkilöstöstä jäisi työttömäksi. Oman ongelmansa soppaan tuovat vielä poliitikot. Ainakin Kelalla on iso lista ongelmia, joihin osaan ollaan rukoiltu uudistusta eduskunnalta pahimmillaan jopa lähemmäs 20 vuotta. Toisena ongelmana poliittiset nimitykset. Esim. Kelan kaikki 5 viimeisintä pääjohtajaa ovat entisiä keskustalaisia.

Eräs sukulaisistani on töissä Kelan pääkonttorissa. Kourallinen osastoja, jossai on noin kahdeksan henkilöä, kyttävät yli puolet työajstansa taistelemiseen toistensa kanssa. Kättä väännetään siitä, että mikä kuluu milloinkin millekin osastolle. Jokaisen osastoon kuuluu yleensä kaksi lakimiestäkin. Murto-osa ajasta kuluu asiakkaiden ongelmien ratkaisuun ja loput ajasta peukaloiden pyörittelyyn. Sukulaiseni esimies on ilmeisesti saanut turvatyöpaikan, sillä hän ei tunnu tietävän asioista koskaan mitään. Ja ilmeisesti käytti paljon työaikaa olympialaisten katsomiseen. Välillä saa kuelma oikeasti keksimällä keksiä itsellensä työtä, sillä facebook pelejä ei kuelma kauheasti kehtaa pelata työaikana.

>>2748
Kuvailee miten järjestelmä idaalitilanteessa toimii. Valitettavasti ihmiset kuitenkin pyörittävät tätä järjestelmää. Nämä erikoistapauksien ongelmat päätyvät kelan pääsunnittelijan mukaan "Joulupunkin listalle"
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014082118591208_uu.shtml
>Se on vähän tällainen joulupukin toivomuslista ministeriöille ja lainsäätäjille, sillä Kelahan ei näistä asioista päätä. Ne ovat ihan muita foorumeita, joissa tehdään päätökset siitä, mitä muutoksia tehdään.
Tuosta artikkelista voi myös saad
Viesti on liian pitkä. Paina tästä nähdäksesi loput tekstistä.


Tiedosto 141391335799.jpg - (76.54KB , 590x694 , 920880093708.jpg )
2678 No. 2678 hide watch expand quickreply [Vastaa]
Miten tää vuosi meni? Miten sulla meni asiat, etenivätkö vai polkivatko paikallaan? Vuosi 2014: Aika ahdistavan tyhjä, varsinkin kun aatellaan mielialoja. Ei suoranaista onnellisuutta näköpiirissä. Ja mikä pahinta, vuodet tuntuvat polkevan editse alati kiihtyvään tahtiin. En pidä tästä.
23 viestit ja 12 kuvat poisjätetty. Klikkaa Vastaa katsellaksesi
>> No. 2737
Tiedosto 141579164288.jpg - (40.04KB , 326x326 , 136843427073.jpg )
2737
>>2700
>>2702
>>2703
Tänään sain soitettua ajan, meni taas pari viikkoa siihenkin. No, onneks sentään tämän vuoden puolelle sain ajan.
>> No. 2738
Tiedosto 141579657668.jpg - (154.76KB , 850x850 , meiling fairymaids skulls shiro.jpg )
2738
>>2737
Hurraa! Kiitos vaivannäkösi ja yrittämisesi, elämä on kulkenut jälleen yhden etapin eteenpäin. Paikallaan junnaaminen on perseestä jos se ei tunnu turvalliselta.

Itselläni oli tarkoitus käydä katsomassa tänään mummoa. Hän kun on viimeisillään. En kyennyt. Ulkona iski huimaus ja omituinen sumuisuus, aivan kuin migreeni ilman päänsärkyä. Kai sekin on vaihtelua kyvyttömyyteen tehdä asioita pelkästään ahdistuksen vuoksi.
>> No. 2739
Tiedosto 14158065157.jpg - (21.06KB , 410x307 , 1387811823589.jpg )
2739
>>2737
Erinomaista työtä nyymi! Toivottavasti saat apua ongelmiisi.


Tiedosto 141185549643.jpg - (55.93KB , 720x479 , jkl.jpg )
2614 No. 2614 hide watch expand quickreply [Vastaa]
Varmaan aika hullu topiikki tälläiselle yleisöllä mutta utelias kun luonteeni on.
Kaupungin nimi riittää koska usko että uskallan ketään tavata kumminkaan. Se olisi jo niin ahdistava tilanne.

Itse asun Jyväskylässä.
Täällä tullut vietettyä koko pieni ikäni. Tarkempaa osoitetta en kerro mutta paikalliset hikkyt varmaan osaa jo arvata missä alueilla työttömät luuserit usein asustaa :)
17 viestit ja 8 kuvat poisjätetty. Klikkaa Vastaa katsellaksesi
>> No. 2722
>>2721
Sitten jos tulee turhan kylmä niin käy laittamassa keittiöstä kaikki hellat täysille ja uuni päälle luukku auki. Jos tulee taas liian kuuma niin käy avaamassa keittiön ikkuna.
>> No. 2723
>>2722
Näkyy varmaan sähkölaskussa, ellei sit esim. kuulu vuokraan.
>> No. 2724
>>2723
nii sit nii


Tiedosto 140588173872.jpg - (109.24KB , 992x1299 , 01203f94991b5a91c686f2094ef775b3d624164a.jpg )
2474 No. 2474 hide watch expand quickreply [Vastaa]
Te jotka ette hikkyile vanhempienne komerossa (tai muualla jossa peruselinkustannuksista ei tarvi niin huolehtia), miten hankitte rahan asumiskustannuksiin, ruokaan, jne. Mitä vaatimuksia KELA:lla oikein on liittyen tukiin ja kuinka paljon niitä oikesti kiinnostaa?
9 viestit ja 2 kuvat poisjätetty. Klikkaa Vastaa katsellaksesi
>> No. 2696
Ihan hyviä tuloja, kun verrataan omiini. 470€/kk, josta jää vuokran jälkeen ~20€ ja 400€/kk lainaa, joka ei ole tuloa.

Onneksi vuoden alusta ei noitakaan, kun opinnot eivät etene ja psykiatrille ei saa aikaa 3 viikon varoitusajalla. Syksyn ennuste on 0-7op...
>> No. 2698
>>2696
Mulla on myös tuo 465e/kk, mutta vuokra on vain 250e. Tähän toki kuuluu solukämppis koska yksiötä ei tuolla hinnalla isosta kaupungista saa, mutta olen enemmänkin erakko eikä se että välillä nähdään yleisissä tiloissa mitään aiheita kun meillä ei täällä mitään sääntöjä ole kun kumpikin osaa tunnollisesti hoitaa asiat. Syön käytännössä aina nuudelia ja lihapullia ja sitten koulussa sen opiskelija-aterian, ruokaan menee jotain 190e/kk. Tähän kuuluu myös jokaviikonloppuiset karkit ja siiderit.
Opintopisteodote itselläkin on syksyltä hyvin heikko, ehkä 10op korkeintaan. Saa nähdä mitä ensi vuosi tuo tullessaan
>> No. 2701
>>2698
Onnea jos pystyt asumaan solussa. Itse en pystynyt. Vessassa käyminen oli todellista ninjailua kun piti oven alta katsoa ettei kämppikset ole paikalla ja kuunnella, ettei kumpikaan ainakaan ole vessassa. Jääkaappia en uskaltanut käyttää, kuten en myöskään keittiötä. Ruuan laitoin huoneessani olevalla vedenkeittimellä (jota varten pidin 10l vesikannua) ja mikrolla (jonka kanssa opettelin tekniikan ettei mikron plingiä kuulu). Onneksi ei tarvinnut asua kuin 3kk tuolla kunnes sain tämän konkurssiin ajavan yksiön...

t: >>2696


Tiedosto 139542666461.png - (259.02KB , 486x358 , 127288367719.png )
2295 No. 2295 hide watch expand quickreply [Vastaa] [Ensimmäiset 100 viestiä] [viimeiset 50 viestiä]
Tästä näin uus lanka, kun vanhassa tullut bump limitti vastaan. Vanha löytyy tästä >>1198
208 viestit ja 110 kuvat poisjätetty. Klikkaa Vastaa katsellaksesi
>> No. 2598
Tiedosto 141130674967.jpg - (44.88KB , 628x345 , 6608494311_c55fd0a21c_z.jpg )
2598
Kävin kaupassa hakemassa pari iltaolutta ja siinä sitten ohimennen käteni hipaisi jonkun teiniprinsessan kättä. Tuntui höpöltä, vaikka kuumotus, koska sekin huomasi sen.
>> No. 2602
>>2598
Aina masentavaa lukea näin epätoivoisia viestejä. Lähinnä ehkä siksi, että kaverittomuuteni ja parisuhdettomuuteni 3D-otusten kanssa on ollut oma valintani. Siksi en olekkaan koskaan mieltänyt itseäni hikkyksi, enemmänkin erakoksi, vaikken mielestäni täytä tuonkaan termin vaatimuksia. Kavereihinkin olisi ollut mahdollisuudet, mutta mielipiteeni eivät natsaa kovinkaan monen kanssa, joten olen itse jättänyt osallistumasta moiseen välttääkseni kiusallisia tilanteita yms. Viihdyn loistavasti itsekseni; viihdettä on ollut aina runsaasti tarjolla.

Voi kunpa te pillun perään haikailevat toverit löytäisittekin sen mielitiettynne, niin saisitte lopettaa tänne postailemisen. Banniahan te saisitte muutenkin. En ole viitsitnyt ennen ilmaista mielipidettäni, sillä kai tuo on aina /hikkyyn/ kuulunut.
>> No. 2603
Tiedosto 14113771636.jpg - (330.69KB , 788x703 , nagisa_puhi.jpg )
2603
Tönäisyraja vastassa. Joku muu voisi tehdä uuden langan.


Tiedosto 138032605361.jpg - (376.81KB , 600x1100 , b31757f5bb23f9700109a9d0c37c78b7.jpg )
2005 No. 2005 hide watch expand quickreply [Vastaa] [viimeiset 50 viestiä]
En pysty näkemään itseäni elämässä täällä vielä vuosikymmeniä. En toisaalta pysty edes tosissani ajattelemaan sitä että päättäisin päiväni itse. Elämän ilonaiheet saattavat kantaa ehkä viikon päähän mutta kaikki pidemmän tähtäimen ajatukset tuntuvat mahdottomilta. Tulevaisuus vain pelottaa.

Onko muilla anonyymeillä samanlaisia ajatuksia?
58 viestit ja 29 kuvat poisjätetty. Klikkaa Vastaa katsellaksesi
>> No. 2450
Tiedosto 140392464830.jpg - (36.13KB , 400x407 , 1399934613140.jpg )
2450
Dem feels, man. Dem feels.
Tuntuu pahalta.
>> No. 2556
Tiedosto 140958335788.jpg - (803.06KB , 1409x2113 , wakamoto es.jpg )
2556
>>2005
>Onko muilla anonyymeillä samanlaisia ajatuksia?
Melkein häiritsevää että miten samalla tavalla nähdään asiat ja silti sinä et ole minä, enkä minä ole sinä.
Mitä vittua nyt taas maailma.

Ehkä piristytään, ota ES
>> No. 2649
>>2556
Kuulostaa ihan normaalilta, nykyajan kaks-kolmikymppisen eksistentiaaliselta kriisiltä. Kaikki ovet on avoinna ja kaikki tieto saatavilla, niin onhan se välillä vähän vitun vaikea päättää mitä sillä ajalla tekisi.

Ennen ei ollu kun suo, kuokka ja Jussi, vittuako se Jussi siinä tilanteessa tajuaa muuta kuin tehdä?


Tiedosto 139506485446.jpg - (3.60KB , 207x243 , lukko_ei_rauman.jpg )
2268 No. 2268 hide watch expand quickreply [Vastaa]
Teenpä tälle nyt oman ketjun, vaikka samaan kastiin >>462 kanssa meneekin. Eipähän ainakaan huku tuonne postauksien joukkoon, vaikka se tuskin tällä laudalla on ongelma.
http://www.tunnelukkosi.fi/testi.php

Tunnelukkotestin tulokset:
Tunnelukot voimakkuusjärjestyksessä
Tunnelukko - Voimakkuus

Epäonnistuminenerittäin - vahva
Vajavuuserittäin - vahva
Riittämätön itsekontrolli - erittäin vahva
Vaativuuserittäin - vahva
Kaltoin kohteluerittäin - vahva
Rankaisevuuserittäin - vahva
Riippuvuuserittäin - vahva
Alistuminenerittäin - vahva
Viesti on liian pitkä. Paina tästä nähdäksesi loput tekstistä.
11 viestit ja 2 kuvat poisjätetty. Klikkaa Vastaa katsellaksesi
>> No. 2374
>Verkkosivuston internet-pelveluntarjoaja (Louhi Networks Oy) rekisteröi automaattisesti palvelimella kävijöiden ip-osoitteet sekä muuta anonymiteetin säilyttävää yleistietoa (mm. vierailujen pituudet, selaintyypit). [...] Testitulokset tallennetaan tilastointitarkoituksessa [...]. Testituloksesta tilastoidaan yhteispistemäärät, ei yksittäisten vastausten pistemääriä.
Ok.
>> No. 2513
Vajavuuserittäin vahva
Kaltoin kohteluerittäin vahva
Riittämätön itsekontrollierittäin vahva
Rankaisevuuserittäin vahva
Epäonnistuminenerittäin vahva
Suojattomuuserittäin vahva
Tunnevajeerittäin vahva
Ulkopuolisuuserittäin vahva
Pessimistisyyserittäin vahva
Emotionaalinen estyneisyyserittäin vahva
Riippuvuuserittäin vahva
Hylkääminenerittäin vahva
Oikeutusvahva
Alistuminenvahva
Uhrautuminenvahva
Viesti on liian pitkä. Paina tästä nähdäksesi loput tekstistä.
>> No. 2536
TunnelukkoVoimakkuus
Epäonnistuminenerittäin vahva
Vajavuuserittäin vahva
Pessimistisyyserittäin vahva
Rankaisevuuserittäin vahva
Riippuvuuserittäin vahva
Emotionaalinen estyneisyyserittäin vahva
Uhrautuminenvahva
Tunnevajevahva
Ulkopuolisuusvahva
Suojattomuusvahva
Vaativuusvahva
Alistuminenvahva
Riittämätön itsekontrollivahva
Hyväksynnän hakuvahva
Viesti on liian pitkä. Paina tästä nähdäksesi loput tekstistä.


Tiedosto 130354749976.jpg - (110.21KB , 1600x1067 , Water_droplet_blue_bg05.jpg )
462 No. 462 hide watch expand quickreply [Vastaa]
1. http://similarminds.com/bigfive.html
2. http://www.humanmetrics.com/cgi-win/jtypes2.asp
3. http://www.4degreez.com/misc/personality_disorder_test.mv

Varmasti meistä jokainen on näitä joskus tehnyt ajankuluksi.
Eiköhän tehdä kooste omista tuloksistamme ja voimme sitten laittaa kaikki tekemämme virheet ja valinnat niiden syyksi.
Vain viihdekäyttöön.

####################################
1.
RCOEI
Extroversion: 10%
Orderliness: 56%
Emotional Stability: 90%
Accommodation: 22%
Viesti on liian pitkä. Paina tästä nähdäksesi loput tekstistä.
37 viestit ja 15 kuvat poisjätetty. Klikkaa Vastaa katsellaksesi
>> No. 2405
Tuossa "Big Five" testissä se merkittävin kohta näyttää olevan "Emotional Stability". Vain C(alm):llisillä profiileilla on mitään positiivisia piirteitä, L(imbic)-profiilit taas ovat kaikki täysin negatiivisia.
>> No. 2482
Testeihin liittyen, ovatko muut nyymit tehnyt ÄO-testejä (ei niitä nettitestejä) ja saaneet korkeita tuloksia? Itse sain aikoinani psykologin testistä jotakin 140, selvästi geeneistä peritty koska äidillä ja isosiskolla hyvin samansuuntaisia tuloksia, elinympäristön vaikutus on aika vähäinen normaalioloissa.
Vaikka varmaan pitäisi tuo tulos ei kauhean positiiviselta tunnu, enemmänkin ahdistaa miten en silti saa mitään aikaiseksi ja toteutettua unelmiani. Vanhemmatkin haukkuvat aina laiskaksi luuseriksi kun odotukset ovat korkealla. Aiheuttaa lisäksi järkyttävää ylianalysointia ja stressiä kaikkeen toimintaan.
>> No. 2483
>>2482
Muistikapasiteettini oli - muistaakseni - täysi susi, pitkien, muutaman kuukauden testausjaksojen jälkeen. Lääkärin mukaan kyseessä on yleinen ja yleisimmin ohimenevä ongelma masennuksesta kärsiville.


Poista viesti []
Salasana:  
Report post
Syy  
Edellinen [0] [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8]