[Burichan]  [Futaba]  [Zenburn]  -  [WT]  [Etusivu] [Hallitse]

Nimi
Sähköposti
Aihe   (new thread)
Viesti
Tiedosto
Upote   Help
Salasana:  (viestin ja tiedoston poistamiseen)
  • Supported file types are: GIF, JPG, PNG
  • Maximum file size allowed is 2539 KB.
  • Images greater than 200x200 pixels will be thumbnailed.
  • Currently 1283 unique user posts. Näytä catalogi

Tiedosto 143033756614.jpg - (138.63KB , 768x1024 , 97485_76pYw_123_443lo.jpg )
3026 No. 3026 hide watch expand quickreply [Vastaa]
Minua ahdistaa se, että en tule täyttämään vanhempieni odotuksia. Tiedän, että he toivoisivat että alkaisin tulevaisuudessa elää sellaista normaalia perhe-elämää, hankkisin vaimon ja lapsia. Varsinkin äitini muistuttaa minua tästä aika ajoin ja sanoo, että kyllä minä varmasti vielä jonkun kivan tytön löydän. Itse olen kuitenkin lähes sataprosenttisen varma siitä, että näin ei tule käymään.

Kestäisin kyllä itse hyvin yksinäistä elämää, mutta pettymyksen tuottaminen vanhemmilleni vetää mielen apeaksi. Minun takiani heistä ei koskaan tule isovanhempia.

Muilla samanlaisia tuntemuksia?
15 viestit ja 6 kuvat poisjätetty. Klikkaa Vastaa katsellaksesi
>> No. 3047
Tiedosto 143089913949.jpg - (32.74KB , 318x400 , Watchmen3.jpg )
3047
>>3045
Minusta ihan asiallinen postaus.
>> No. 3048
Tiedosto 143121908634.jpg - (313.19KB , 414x600 , d726f0be34876eca8c704118da05204a.jpg )
3048
Minulla on neljä nuorempaa sisarusta joista kaksi elää normaalia elämää joihin kuuluu parisuhteita, nousujohteista opiskelua ja töitä. He kyllä hoitavat suvunjatkamisen ja aineelliset saavutukset.

Minä olen oikeastaan aina ollut mitä olen. Vanhemmat ovat tukeneet ja yrittäneet saada avun piiriin lapsesta saakka, mutta nyttemmin antavat enimmikseen olla kaikessa rauhassa. Parempi niin kaikille. Iäkkäämmät ja vähän kaukaisemmat sukulaiset tuntuvat syystä tai toisesta odottavan minulta enemmän, vanhemmat eivät oikeastaan koskaan mitään. Kuulemma heille on tärkeintä että pystyisin olemaan onnellinen. Muu suku on tuntunut odottavan minusta ties mitä suurta, mutta nyt kun en vielä 25-vuotiaanakaan ole muuta kuin aikaansaamaton erakko samalla kun nuoremmat sisarukseni etenevät niin sieltäkin alkaa karisemaan turhia luuloja pois.Ehkä heillä vaan elää vielä vahvana se ajatus että minun pitäisi parheen esikoislapsena olla se joka on muiden johtotähtenä.
>> No. 3069
>>3048
>Ehkä heillä vaan elää vielä vahvana se ajatus että minun pitäisi parheen esikoislapsena olla se joka on muiden johtotähtenä.
Tuonkin raamatullisen ajatuksen ongelmana on se, ettei vanhin aina ole se terävin, ja toisekseen onpa hänellä saattanut yksinkertaisesti paskempi mäihä, ihan omista toimistaankin riiippumattomista syistä.

Nämä huomiot siis, mikäli ajatellaan sillä tavalla pareto-optimoiden.


Tiedosto 140588173872.jpg - (109.24KB , 992x1299 , 01203f94991b5a91c686f2094ef775b3d624164a.jpg )
2474 No. 2474 hide watch expand quickreply [Vastaa]
Te jotka ette hikkyile vanhempienne komerossa (tai muualla jossa peruselinkustannuksista ei tarvi niin huolehtia), miten hankitte rahan asumiskustannuksiin, ruokaan, jne. Mitä vaatimuksia KELA:lla oikein on liittyen tukiin ja kuinka paljon niitä oikesti kiinnostaa?
27 viestit ja 4 kuvat poisjätetty. Klikkaa Vastaa katsellaksesi
>> No. 3019
Tiedosto 143007231976.jpg - (23.43KB , 640x480 , Kaleido_Star_-_27_-_The_Amazing_Prologue_to_Stardo.jpg )
3019
Päivityksenä >>2491 voisi sanoa että Kelalta tuli takaisinperintäuhkaus kolmannen lukuvuoden kolmen kuukauden osalta eli ajalta jolloin suoritin 0 opintopistettä (vaatimuksena ruhtinaalliset yksi piste per kuukausi). Yritän vielä sepittää valituslomakkeeseen jonkinnäköisen kertomuksen opiskelumotivaation katoamisesta toisen lukuvuoden aikana ja seuraavan syksyn kulumisesta opintopsykologin kanssa, mutta tuskin pääsen pälkähästä kun todisteena ei ole minkäänlaisia masennusdiagnooseja tai lääkärihoitokäyntejä.
Sinänsä vittumaista kun sain vihdoinkin aloitettua sivarin palveluspaikassa ja ensimmäiset pari viikkoa sujui hyvin, mutta nyt pitäisikin heti alkaa taas painimaan raha-asioiden kanssa ensi kuun vuokranmaksua varten.

Kehotan muita opiskelutahdon kadottaneita lopettamaan opintotuen, eroamaan koulusta ja siirtymään mahdollisimman nopeasti kaupungin toimeentulotuen pariin, viivyttelemällä asioita ei saa aikaan muita kuin piikkejä perseeseen myöhemmin.
>> No. 3021
>>3019
Asuitko opiskelijasäätiön asunnossa vai missä? Itsellä varmaan muutto edessä jos en opintoja jatka, kun muistaakseni asumisen vaatimuksena oli 10op vuodessa, sikäli sääli kun on niin halpa paikka. En sitten tiedä kuinka usein ne tarkistaa tuon/paljonko joustavat.
>> No. 3024
>>3021
Asuntola yksityisellä yrityksellä joka ei kysele opiskelujen perään, mutta hinnat ovatkin sitten sellaiset että asukkaat vaihtuu vuoden välein (minua ja seinällään Madoka-julistetta pitävää henkilöä lukuunottamatta).


Tiedosto 141391335799.jpg - (76.54KB , 590x694 , 920880093708.jpg )
2678 No. 2678 hide watch expand quickreply [Vastaa]
Miten tää vuosi meni? Miten sulla meni asiat, etenivätkö vai polkivatko paikallaan? Vuosi 2014: Aika ahdistavan tyhjä, varsinkin kun aatellaan mielialoja. Ei suoranaista onnellisuutta näköpiirissä. Ja mikä pahinta, vuodet tuntuvat polkevan editse alati kiihtyvään tahtiin. En pidä tästä.
32 viestit ja 16 kuvat poisjätetty. Klikkaa Vastaa katsellaksesi
>> No. 2978
Ei edennyt. Ensimmäiset pari kuukautta meni mielenkiinnottomassa pätkätyössä, ja sen jälkeen komerossa jaksamatta edes yrittää mitään.

Tuossa ei varsinaisesti ole mitään uutta, näitä on-off-jaksoja on ollut monta kertaa ennenkin, kun mikään ei tunnu kiinnostavan, ja pidempiaikaisen työsuhteen ylläpitäminen ei onnistu kun ei ole aitoa halua eikä mielenkiintoa juuri mitään asioita tai ihmisten seuraa kohtaan ja olen vielä huono näyttelemäänkään sellaista, mutta viime vuonna huomasin ensimmäistä kertaa masentuvani asioiden etenemättömyydestä.

Kyseessä ei ollut mikään positiinen herääminen, jonka avulla olisin keksinyt jotain suuntaa elämälle, mitä haluan olla "isona" tai muuta vastaavaa. Se oli erittäin negatiivinen herääminen, kun huomasi, että se viimeinenkin asia, joka ennen oli sentään antanut jonkunlaisen mielenrauhan, eli täydellinen tekemättömyys, alkoi tuntui pahalta.

Kun tuntuu pahalta olla paikallaan, mutta ei tiedä yhtään minne tästä liikkuisikaan ja kaikki kuviteltavat määränpäät tuntuvat ajatuksena pahoilta, niin tähän varmaan sopisi se kuva siitä sammakkomeemistä saatana.

Mielessä on käynyt ajatus hakemisesta uudestaan opiskelemaan jotain, yliopistolle varmaan takaisin, niin saisi edes edetä omaan tahtiinsa ja tenttiä kursseja silloin kun jaksaa. Opiskelija-asuntokin kelpaisi, vaikka ei enää opintotuista olekaan riippuvainen. Tuntisi ehkä itsensä vähän nuoremmaksi jälleen, ja kai sen voisi melkein sosiaaliseksi kanssakäymiseksi laskea, kun ryyppää yksin komerossa samalla kun naapurissa on äänekkäät bileet joka toinen ilta. Saisi vaihtaa paikkakuntaakin, vaikka onhan se jo opittu kantapään kautta, että itseään ei pakoon pääse, vaikka miten kauas matkustaisi. Ehkä se kuitenkin ahdistaisi vähän aikaa vähän vähemmän uusissa maisemissa.

Tuntuu sammakolta, mies.
>> No. 2979
Yliopisto-opinnot meni ainakin paremmin kuin odotin, nyt varmasti tulossa ainakin 40op ja riippuen jaksanko tehdä ylimääräistä ehkä melkein 60op. Odotin etten pysty opiskelemaan ollenkaan ja pääse mitään läpi.
Ei kuitenkaan tästä mitään hyödy koska vaikka ala onkin aika kysytty kun en tule ikinä pääsemään töihin kun en työhakemusta uskalla lähettää enkä ole ikinä töitä tehnyt. Lähinnä sen takia hyvä ettei Kela peri takaisin tukia. Tukikuukaudet eivät kuitenkaan ikuisesti kestä.
Muuten olikin ihan yhtä harmaa vuosi kuin muutkin.
>> No. 3077
>>2966
Olen naperosta asti räpellellyt ohjelmointikielien kanssa ja sanoisin että parhaiten oppii tekemällä, tekemällä jotakin itseäsi kiinnostavaa. Siten kiinnostus pysyy taatusti yllä aina ja asiat painuu mieleen parhaiten kun opit ne sitä mukaa kun tarvitset niitä. (Olen ollut ammattikoulun ja ammattikorkean ohjelmointikursseilla, mutta olivat pääosin hyödyttömiä ja opetus mielestäni huonoa. Tosin amiksessa oli kivaa räpeltää mikrokontrollien assemblyn kanssa, kun ei itsellä moisia leluja ollut.)

Keksit jonkin itseäsi kiinnostavan projektin vailla hajuakaan onko se edes mahdollista ja sitten syöksyt vaan toteutukseen! Jos uusi kieli ideana, niin uuteen syntaksiin ja vallitsevaan ohjelmointityyliin tottuu parhaiten muiden kirjoittamia sorsia lukemalla ja/tai räpläämällä. Googlaat vaan sitä mukaa kun ongelmia tulee, kirjastot ja metodit tulee tutuiksi sitä mukaa kun niitä oikeasti tarvitsee johonkin. Tiedonhakutaidotkin kehittyvät. Ja nykypäivänä on tosi helppoa, kun melkein kaikkiin kuviteltavissa oleviin perustason ongelmiin löytyy kätevästi ratkaisut stackoverflowista ja sen sisarsivustoilta.

Ei ohjelmoinnin tarvitse olla monotonista pänttäämistä, se voi olla tutkimusmatkailua ja ahaa-elämyksiä. Javascript on muuten tosi hyvä aloittelijan kieli, ei tarvitse miettiä kääntäjiä ja ohjelmointiympäristöjä, sen kun avaa selaimen konsolin ja alkaa paukuttamaan. Mutta älä koske jQueryyn ennenkö osaat kertoa itsellesi mihin oikeasti tarvitsisit sitä.

Ja vaikka höpötyksestäni uhkuu "tee äläkä lue"-asenne, se ei tarkoita sitä että jälkimmäisen voisi skipata. On äärimmäisen tärkeää ymmärtää mitä on tekemässä ja miksi - eikä sortua rahtikulttimeininkiin. Mutta kaiken voi hyvin oppia sitä mukaa kun tekee. Funktio, metodi tai vaikka kielen jokin oikku (kuten javascriptin ystävällinen abstract equality operator eli ==, tunnettu myös nimellä "mulkku") kerrallaan.


Tiedosto 130001370350.jpg - (126.25KB , 1261x711 , ei_se_niin_helppoa_ole.jpg )
354 No. 354 hide watch expand quickreply [Vastaa]
Ovatko vanhempanne tietoisia komeroilustanne? Ja jos ovat, niin miten he suhtautuvat asiaan? Ovatko he koskaan yrittäneet tehdä mitään sen, että poistusitte komerostanne esim. pakottmalla/kannustamalla harrastuksiin tai järjestämäällä kontakteja vastakkaisen sukupuolen kanssa?
28 viestit ja 12 kuvat poisjätetty. Klikkaa Vastaa katsellaksesi
>> No. 2760
Tiedosto 141661535370.jpg - (377.48KB , 800x1130 , 9888ca71ec9a9a5a7b175800b2a8217e.jpg )
2760
>>2599
Olisin ollut mieluummin 170/70 kuin omat ala-asteen ja yläasteen setit.

Olin yli 190 -senttinen ennen yläastettakin ja lopulliseksi mitaksi tuli tämä 197 senttiä. Ainoa asia mistä ihmiset olivat minussa kiinnostuneita ja mistä kukaan minulle puhui oli pituus. Kyseltiin sairauksia, vanhempien pituuksia, kehityshäiriöitä ja vaikka mitä kaikkea, haukkumista sai sietää koko yläasteen ja luultavasti se on jättänyt ikuiset arvet ja tuhonnut itsevarmuuden.

Nykyään olen kylläkin alkanut käydä kuntosalilla, että saisin jotain lihaakin luiden päälle. Muillekkin hikyille voisin sitä suositella jos yhtään kiinnostaa pitää kunnostaan huolta, käyn eräällä Helsingin kaupungin salilla yleensä keskipäivän aikaan arkisin, jolloin ei tarvitse olla muiden kanssa käytännössä ollenkaan tekemisissä.

Omat vanhempani ovat aina tienneet syrjäytymisestä ja "erilaisuudesta", ja monesti pikkujantterina yrittivät tyrkyttää kaiken maailman harrastuksiin, joista musiikki on ainoa mikä on jäänyt pidempiaikaiseksi. Ovat kai kerran kysyneet, olenko ajatellut hankkia tyttö- tai poikaystävää.
Tuo taisi olla joskus yläasteen loppupuolella ja sen jälkeen ihmissuhteista tai oikeastaan niiden puuttumisesta ei ole niiden kanssa tullut juteltua sanaakaan.
>> No. 2961
Kyllä, he yrittivät sitä agressiivisesti ja sitkeästi koko lapsuuteni ajan. Ja nyt ymmärrän miksi. Teini-iässä he yrittivät jopa suostutella minua menemään ryyppäämään ja päristelemään mopolla, kun taas monet muut vanhemmat olisivat olleet tyytyväisiä juuri siihen jos lapsi ei tee niin. Mutta minun vanhemmat tiesivät hyvin mihin se tulee loppujen lopuksi johtamaan. Nyt ymmärrän miksi he yrittivät niin kovaa, ja on varmaan aika turhauttavaa heille etteivät he onnistuneet kaikesta ponnistelusta huolimatta. Nyt ovat sentään jo antaneet periksi ja hyväksyneet minut sellaisena kuin olen. Kuten rivien välistä saattaa huomata, minä en oikeastaan missään vaiheessa ole syrjäytynyt, vaan olen ihan syntymästä asti ollut todella introvertti, jopa anti-sosiaalinen useimpia muita lapsia kohtaan. Nyt asun omillani, koska vanhemmille ei todellakaan kävisi se että eläisin heidän rahoillaan käymättä edes töissä.
>> No. 2963
>>2961
Pystytkö kuitenkin siis töissä käymään?

Kunpa minäkin pystyisin. Pelkotiloille kiitos siitä että ensin kariutui lukio, sitten ammattikoulu, ja nyt hierotaan kaikenlaisten työkokeilujen kanssa. Voi kun tämä minun pääni toimisi niin kuin muidenkin.


Tiedosto 141185549643.jpg - (55.93KB , 720x479 , jkl.jpg )
2614 No. 2614 hide watch expand quickreply [Vastaa]
Varmaan aika hullu topiikki tälläiselle yleisöllä mutta utelias kun luonteeni on.
Kaupungin nimi riittää koska usko että uskallan ketään tavata kumminkaan. Se olisi jo niin ahdistava tilanne.

Itse asun Jyväskylässä.
Täällä tullut vietettyä koko pieni ikäni. Tarkempaa osoitetta en kerro mutta paikalliset hikkyt varmaan osaa jo arvata missä alueilla työttömät luuserit usein asustaa :)
21 viestit ja 8 kuvat poisjätetty. Klikkaa Vastaa katsellaksesi
>> No. 2888
Tiedosto 142230169493.jpg - (1.25MB , 3888x2592 , raahe_ranta.jpg )
2888
Raahe - Suomen pirinistipääkaupunki
Kaunein paikka missä olen vielä tähän mennessä asunut.
>>2616
Itseasiassa kyllä on. Muutan samaiselle alueelle ilmeisesti kesällä. Nyt 2v kituuttanut 16neliön uunittomassa komerossa niin pakko vaihtaa asunto uunilliseen. Näin vätykseltä kun ei oikein ruoan valmistaminen luoniistu, minkä seurauksena painoa tippunut tässä parin vuoden sisällä huolestuttavan paljon.
Outoa että näinkin pieneltä alueelta löytyi useampi apokalainen.
>> No. 2889
>>2888
Helvetti on ilmeisesti jäätyny.
Asun Ollinsaaressa. Jos oot muuttamassa jonnekkin tänne niin varaudu näkemään lukuisia kännisiä teinejä jotka ajaa autoilla ja mopoilla ympäriinsä, nistejä, manneja ja vihasia vanhoja miehiä vähän väliä. Muuten ihan ok alue. Kartano Grilli on tosin aika surkea jos meinaat ikinä siellä käydä.
>> No. 3076
Valehtelen yleensä että Tampereella. Ei kukaan näistä ympäröivistä pikkukunnista kuitenkaan tiedä saati välitä.

PS. kummallisen vähän Tamperetta tässä langassa, olen jostain saanut sellaisen käsityksen että Hervannassa ainakin olisi merkittävä keskittymä anonyymejä. On ollut tarkoitus vastata tähän lankaan ties kuinka kauan, mutta jäin katsomaan löytyisikö ensin muita lähialueelta.


Tiedosto 141880679814.png - (78.68KB , 953x986 , siviilipalvelus.png )
2793 No. 2793 hide watch expand quickreply [Vastaa]
Tuli lehteä lukiessa mieleen kysyä - kuinka moni muu täällä on isänmaanpetturi? Itse puhun vuosimallin 2003 rintamakarkurina, ja kiinnostus heräsi palveluskelvottomuuden tai sivariuden ja syrjäytyneisyyden yhteneväisyydestä. Löytyykö kuinka monelta kumpaakin ongelmaa? Kumpi tuli ensin, ei-palveleminen vai syrjäytyneisyys? Kumpi aiheutti kumman?

Omalla kohdallani oli kyse yksinkertaisesta pakon edessä tehdystä valinnasta. Kun oli jo kakarasta asti poljettu maan rakoon, niin ei inttikään onnistunut. Pakotettuna tietenkin menin laitokseen sisään, kun ei heikäläisten lääkärikään tehnyt muuta kun haistatteli ongelmilleni kutsuntatilaisuudessa, jermujen naureskellessa. Ja viikon sisässä pakokauhu oli riittävä, ja sivari ainut näkyvä pakokeino. Olisi ollut parempi jos olisin saanut hullun paperit, tosin, koska sivariutta tai totaalia ei koskaan saa anteeksi tässä yhteiskunnassa. Täytyy pysyä poissa miespuolisten ihmisten seurasta, jos (ja kun) rupeavat puhumaan inttijutuista homma äityy varsin rumaksi itselleni. Jopa omat sukulaiset tekevät tätä, vaikkeivät sentään turpaan vielä ole vetäneet.
7 viestit ja 2 kuvat poisjätetty. Klikkaa Vastaa katsellaksesi
>> No. 2802
>>2799

Itse en muista koskaan nähneeni skinejä (siis jotain yhtä "tavallista" kaljupäistä miestä suurempaa, selvästi tunnistettavaa porukkaa) livenä sen melkein 25 vuoden aikana, minkä Joensuussa asuin 80-luvun lopulta tämän vuosikymmenen alkuun. Olen kyllä täpärästi liian nuori "muistaakseni" 90-luvun puolivälin eli liikkuneeni silloin yöaikaan kaupungilla, kun niitä ilmeisesti oikeasti oli.

Silloin melkein 20 vuotta sitten 90-luvun puolivälissä heitä oli jonkunlainen porukka, ja asiasta puhuttiin jossain määrin uutisissakin, mutta sen jälkeen en ole nähnyt mitään merkkejä koko asiasta, ainakaan 2000-luvun puolella enää. Oma käsitykseni on, että lukuunottamatta tuota 90-luvun aikaa kyseessä on pelkkä urbaani legenda, johon uskovat lähinnä muualla asuvat. Tai sitten he ovat naamioituneet _todella_ esimerkillisen hyvin.

Itse muutin toiselle puolelle maata pari vuotta sitten, mutta pidän itseäni edelleen (ja todennäköisesti aina) itäsuomalaisena nykyisestä asuinpaikasta huolimatta, mutta se onkin sitten kokonaan toinen juttu.

t: >>2797
>> No. 2807
>>2799
>>2802
Ei skineillä tässä näytä olevan juurikaan tekemistä, vaan enemmänkin kyse on yksinkertaisesta ruohonjuuritason machoilusta. Tätä suomalaista "äijä"-kulttuuria.
>> No. 2824
>>2794
Samaa mietin itsekin. Näin lounaissuomalaisesta näkökulmasta oletin tuollaisen ajattelutavan olleen jo aikoja sitten kuollut ja kuopattu.


Tiedosto 139542666461.png - (259.02KB , 486x358 , 127288367719.png )
2295 No. 2295 hide watch expand quickreply [Vastaa] [Ensimmäiset 100 viestiä] [viimeiset 50 viestiä]
Tästä näin uus lanka, kun vanhassa tullut bump limitti vastaan. Vanha löytyy tästä >>1198
208 viestit ja 110 kuvat poisjätetty. Klikkaa Vastaa katsellaksesi
>> No. 2598
Tiedosto 141130674967.jpg - (44.88KB , 628x345 , 6608494311_c55fd0a21c_z.jpg )
2598
Kävin kaupassa hakemassa pari iltaolutta ja siinä sitten ohimennen käteni hipaisi jonkun teiniprinsessan kättä. Tuntui höpöltä, vaikka kuumotus, koska sekin huomasi sen.
>> No. 2602
>>2598
Aina masentavaa lukea näin epätoivoisia viestejä. Lähinnä ehkä siksi, että kaverittomuuteni ja parisuhdettomuuteni 3D-otusten kanssa on ollut oma valintani. Siksi en olekkaan koskaan mieltänyt itseäni hikkyksi, enemmänkin erakoksi, vaikken mielestäni täytä tuonkaan termin vaatimuksia. Kavereihinkin olisi ollut mahdollisuudet, mutta mielipiteeni eivät natsaa kovinkaan monen kanssa, joten olen itse jättänyt osallistumasta moiseen välttääkseni kiusallisia tilanteita yms. Viihdyn loistavasti itsekseni; viihdettä on ollut aina runsaasti tarjolla.

Voi kunpa te pillun perään haikailevat toverit löytäisittekin sen mielitiettynne, niin saisitte lopettaa tänne postailemisen. Banniahan te saisitte muutenkin. En ole viitsitnyt ennen ilmaista mielipidettäni, sillä kai tuo on aina /hikkyyn/ kuulunut.
>> No. 2603
Tiedosto 14113771636.jpg - (330.69KB , 788x703 , nagisa_puhi.jpg )
2603
Tönäisyraja vastassa. Joku muu voisi tehdä uuden langan.


Tiedosto 138032605361.jpg - (376.81KB , 600x1100 , b31757f5bb23f9700109a9d0c37c78b7.jpg )
2005 No. 2005 hide watch expand quickreply [Vastaa] [viimeiset 50 viestiä]
En pysty näkemään itseäni elämässä täällä vielä vuosikymmeniä. En toisaalta pysty edes tosissani ajattelemaan sitä että päättäisin päiväni itse. Elämän ilonaiheet saattavat kantaa ehkä viikon päähän mutta kaikki pidemmän tähtäimen ajatukset tuntuvat mahdottomilta. Tulevaisuus vain pelottaa.

Onko muilla anonyymeillä samanlaisia ajatuksia?
58 viestit ja 29 kuvat poisjätetty. Klikkaa Vastaa katsellaksesi
>> No. 2450
Tiedosto 140392464830.jpg - (36.13KB , 400x407 , 1399934613140.jpg )
2450
Dem feels, man. Dem feels.
Tuntuu pahalta.
>> No. 2556
Tiedosto 140958335788.jpg - (803.06KB , 1409x2113 , wakamoto es.jpg )
2556
>>2005
>Onko muilla anonyymeillä samanlaisia ajatuksia?
Melkein häiritsevää että miten samalla tavalla nähdään asiat ja silti sinä et ole minä, enkä minä ole sinä.
Mitä vittua nyt taas maailma.

Ehkä piristytään, ota ES
>> No. 2649
>>2556
Kuulostaa ihan normaalilta, nykyajan kaks-kolmikymppisen eksistentiaaliselta kriisiltä. Kaikki ovet on avoinna ja kaikki tieto saatavilla, niin onhan se välillä vähän vitun vaikea päättää mitä sillä ajalla tekisi.

Ennen ei ollu kun suo, kuokka ja Jussi, vittuako se Jussi siinä tilanteessa tajuaa muuta kuin tehdä?


Tiedosto 139506485446.jpg - (3.60KB , 207x243 , lukko_ei_rauman.jpg )
2268 No. 2268 hide watch expand quickreply [Vastaa]
Teenpä tälle nyt oman ketjun, vaikka samaan kastiin >>462 kanssa meneekin. Eipähän ainakaan huku tuonne postauksien joukkoon, vaikka se tuskin tällä laudalla on ongelma.
http://www.tunnelukkosi.fi/testi.php

Tunnelukkotestin tulokset:
Tunnelukot voimakkuusjärjestyksessä
Tunnelukko - Voimakkuus

Epäonnistuminenerittäin - vahva
Vajavuuserittäin - vahva
Riittämätön itsekontrolli - erittäin vahva
Vaativuuserittäin - vahva
Kaltoin kohteluerittäin - vahva
Rankaisevuuserittäin - vahva
Riippuvuuserittäin - vahva
Alistuminenerittäin - vahva
Viesti on liian pitkä. Paina tästä nähdäksesi loput tekstistä.
11 viestit ja 2 kuvat poisjätetty. Klikkaa Vastaa katsellaksesi
>> No. 2374
>Verkkosivuston internet-pelveluntarjoaja (Louhi Networks Oy) rekisteröi automaattisesti palvelimella kävijöiden ip-osoitteet sekä muuta anonymiteetin säilyttävää yleistietoa (mm. vierailujen pituudet, selaintyypit). [...] Testitulokset tallennetaan tilastointitarkoituksessa [...]. Testituloksesta tilastoidaan yhteispistemäärät, ei yksittäisten vastausten pistemääriä.
Ok.
>> No. 2513
Vajavuuserittäin vahva
Kaltoin kohteluerittäin vahva
Riittämätön itsekontrollierittäin vahva
Rankaisevuuserittäin vahva
Epäonnistuminenerittäin vahva
Suojattomuuserittäin vahva
Tunnevajeerittäin vahva
Ulkopuolisuuserittäin vahva
Pessimistisyyserittäin vahva
Emotionaalinen estyneisyyserittäin vahva
Riippuvuuserittäin vahva
Hylkääminenerittäin vahva
Oikeutusvahva
Alistuminenvahva
Uhrautuminenvahva
Viesti on liian pitkä. Paina tästä nähdäksesi loput tekstistä.
>> No. 2536
TunnelukkoVoimakkuus
Epäonnistuminenerittäin vahva
Vajavuuserittäin vahva
Pessimistisyyserittäin vahva
Rankaisevuuserittäin vahva
Riippuvuuserittäin vahva
Emotionaalinen estyneisyyserittäin vahva
Uhrautuminenvahva
Tunnevajevahva
Ulkopuolisuusvahva
Suojattomuusvahva
Vaativuusvahva
Alistuminenvahva
Riittämätön itsekontrollivahva
Hyväksynnän hakuvahva
Viesti on liian pitkä. Paina tästä nähdäksesi loput tekstistä.


Tiedosto 130354749976.jpg - (110.21KB , 1600x1067 , Water_droplet_blue_bg05.jpg )
462 No. 462 hide watch expand quickreply [Vastaa]
1. http://similarminds.com/bigfive.html
2. http://www.humanmetrics.com/cgi-win/jtypes2.asp
3. http://www.4degreez.com/misc/personality_disorder_test.mv

Varmasti meistä jokainen on näitä joskus tehnyt ajankuluksi.
Eiköhän tehdä kooste omista tuloksistamme ja voimme sitten laittaa kaikki tekemämme virheet ja valinnat niiden syyksi.
Vain viihdekäyttöön.

####################################
1.
RCOEI
Extroversion: 10%
Orderliness: 56%
Emotional Stability: 90%
Accommodation: 22%
Viesti on liian pitkä. Paina tästä nähdäksesi loput tekstistä.
37 viestit ja 15 kuvat poisjätetty. Klikkaa Vastaa katsellaksesi
>> No. 2405
Tuossa "Big Five" testissä se merkittävin kohta näyttää olevan "Emotional Stability". Vain C(alm):llisillä profiileilla on mitään positiivisia piirteitä, L(imbic)-profiilit taas ovat kaikki täysin negatiivisia.
>> No. 2482
Testeihin liittyen, ovatko muut nyymit tehnyt ÄO-testejä (ei niitä nettitestejä) ja saaneet korkeita tuloksia? Itse sain aikoinani psykologin testistä jotakin 140, selvästi geeneistä peritty koska äidillä ja isosiskolla hyvin samansuuntaisia tuloksia, elinympäristön vaikutus on aika vähäinen normaalioloissa.
Vaikka varmaan pitäisi tuo tulos ei kauhean positiiviselta tunnu, enemmänkin ahdistaa miten en silti saa mitään aikaiseksi ja toteutettua unelmiani. Vanhemmatkin haukkuvat aina laiskaksi luuseriksi kun odotukset ovat korkealla. Aiheuttaa lisäksi järkyttävää ylianalysointia ja stressiä kaikkeen toimintaan.
>> No. 2483
>>2482
Muistikapasiteettini oli - muistaakseni - täysi susi, pitkien, muutaman kuukauden testausjaksojen jälkeen. Lääkärin mukaan kyseessä on yleinen ja yleisimmin ohimenevä ongelma masennuksesta kärsiville.


Poista viesti []
Salasana:  
Report post
Syy  
[0] [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9]